Vystavujte faktury online a levně

Vystavujte faktury online a levně

FaktuRax.cz je fakturační systém pro podnikatele a firmy. Vystavení faktury je velmi snadné a rychlé. Hlídáním stavu dokladů a zasíláním upomínek se zbavíte starostí. Možností tvorby pravidelných faktur ušetříte čas, který můžete věnovat kontaktu se svými zákazníky.

Proč používat online FaktuRax?

Výhodou online fakturací je především jejich dostupnost. Vytvářet a spravovat faktury můžete odkudkoliv, kde je dostupnost k internetové síti. Problém u ekonomických systému nainstalovaných v PC je, že málokdo pravidelně zálohuje svá data. V případě odcizení Vašeho notebooku tak o ně přijdete, což může vést k dalším problémům s finančním úřadem. Ve FaktuRaxu máte svá data v bezpečí na serverech a přístup k nim máte pouze Vy přes webové rozhraní FaktuRaxu. Všechny informace jsou chráněné šifrováním SSL.

Funkce a varianty FaktuRaxu

Verzi „Free“ můžete využívat zdarma. K dispozici máte tvorbu faktury, číslování faktur, automatické upomínky a šablony e-mailů. Náročnější uživatelé určitě ocení verzi „Standard“, která skýtá řadu funkcí. Verze umožňuje vytváření:

faktur,
zálohových faktur,
pravidelných faktur,
cenových nabídek.

FaktuRax poskytuje jednoduchý přehled dokladů a hlídá jejich stav. V případě, že je doklad po splatnosti, máte možnost zaslat upozornění na Váš e-mail, nebo poslat upomínku přímo zákazníkovi, a tím jej popostrčit k platbě.

Vystavíte-li zákazníkovi zálohovou fakturu, po jejím zaplacení můžete jedním „klikem“ vytvořit fakturu ostrou, přičemž všechny data se automaticky přenesou.

Opakují se Vám faktury stále dokola každý měsíc či rok? Vytvořte pravidelnou fakturu, která se automaticky zašle zákazníkovi. Pokud si ji budete chtít nejprve prohlédnout, zprávu o jejím vzniku obdržíte nejdříve Vy.

Běžná praxe mnoha podnikatelů je zákazníkovi poslat cenovou nabídku poskytovaných služeb. Po jejím schválení můžete vytvořit fakturu zálohovou či ostrou. Data se opět automaticky přenesou. Verzi „Standard“ budete mít 30 dní zdarma, následně za 150 Kč měsíčně. Verze „Free“ je zdarma neustále.